Serviciile noastre

Procesări

Procesări

Oferim partenerilor noștri servicii personalizate pentru formularea produselor de protecție a plantelor și dispunem de unități de producție ce acoperă o gamă variată de tipuri de condiționare.

Citește mai mult
Reambalări

Reambalări

Oferim servicii de reambalare, la standarde ridicate de calitate, având în dotare linii de ambalare moderne, pentru o gamă variată de tipuri de ambalaje, destinate tuturor categoriilor de produse.

Citește mai mult
Dezvoltare produs și controlul calității

Dezvoltare produs și controlul calității

Încă de la începutul activității, un rol important l-a avut laboratorul fizico-chimic. De aceea, în fiecare an am investit în activitatea de cercetare-dezvoltare și în controlul calității.

Citește mai mult

Utilizăm cookie-uri pentru a asigura buna funcționare a site-ului web și a spori performanțele conținutului acestuia, precum și pentru a analiza traficul și a îmbunătăți experiența de navigare a vizitatorilor, dar și pentru a-i ajuta pe utilizatori să efectueze diverse activități fără a trebui să reintroducă informații atunci când navighează de la o pagină la alta sau când revin pe site mai târziu. Prin alegerea opțiunilor de mai jos, îți exprimi acordul explicit de stocare a cookies pe care le-ai selectat.


Close Accept