Istoric

În 1998, Alchimex si-a început activitatea de producție cu o instalaţie de formulare pulberi umectabile pentru fungicide şi insecticide. Preocuparea continuă pentru realizarea unei game variate de produse la cele mai înalte standarde de calitate a stat la baza strategiei de consolidare şi extindere a capacităţilor de producţie.

Istoricul nostru

Evoluţie

De-a lungul activității, echipa Alchimex a dezvoltat peste 60 de produse, bazate pe rețete originale. În prezent, portofoliul Alchimex cuprinde o gamă variată de fungicide, insecticide, erbicide, tratamente pentru sămânță, adjuvanți și fertilizanți foliari sub diferite forme de condiționare: concentrate emulsionabile, soluţii apoase, suspensii concentrate, granule dispersabile şi pulberi umectabile.

Evoluţia companiei

Proiecte

Echipa noastră crede în performanță, în evoluție și cercetare. De aceea, ne dorim mereu să creștem, să oferim noi tehnologii moderne agricultorilor și partenerilor noștri. Așadar, ne-am implicat activ în realizarea de noi proiecte, inclusiv europene.

Proiectele noastre

Certificări

Alchimex aplică principiile managementului integrat Calitate - Mediu - Sănătate şi Securitate Ocupaţională, fapt confirmat prin acordarea certificatelor ISO 9001, ISO 14001 și ISO 45001. Putem oferi produse care să răspundă nevoilor clienţilor, în conformitate cu cerinţele bunelor practici de fabricație, ce pun accentul pe calitatea recoltelor, protecţia mediului, a sănătăţii oamenilor şi a animalelor.

Certificarile noastre

Utilizăm cookie-uri pentru a asigura buna funcționare a site-ului web și a spori performanțele conținutului acestuia, precum și pentru a analiza traficul și a îmbunătăți experiența de navigare a vizitatorilor, dar și pentru a-i ajuta pe utilizatori să efectueze diverse activități fără a trebui să reintroducă informații atunci când navighează de la o pagină la alta sau când revin pe site mai târziu. Prin alegerea opțiunilor de mai jos, îți exprimi acordul explicit de stocare a cookies pe care le-ai selectat.


Close Accept