Dezvoltare produs și controlul calității

dezvoltare-produs-si-controlul-calitatii

Informații generale

Încă de la începutul activității, un rol important l-a avut laboratorul fizico-chimic. De aceea, în fiecare an am investit în activitatea de cercetare-dezvoltare și în controlul calității. Această investiție s-a concretizant prin omologarea a peste 60 de produse cu rețete proprii și prin susținerea unei creșteri constante a capacității de producție, respectând exigențele standardelor de calitate din domeniu.

În prezent, activitatea laboratorului reprezintă o garanție a unor servicii de calitate oferite partenerilor noștri atât în domeniul procesărilor, cât și în cel al reambalarilor. Experiența de peste 20 de ani a echipei noastre de chimiști, dar și echipamentele de ultima generație din dotarea laboratorlui, sunt la dispoziția colaboratorilor pentru dezvoltarea de noi produse, îmbunătățirea unor procese tehnologice sau efectuarea unor analize fizico-chimice.

Laborator fizico-chimic

Dezvoltare produse

Venim în întâmpinarea partenerilor noștri cu o propunere complexă de servicii de cercetare-dezvoltare produse.

Cele mai importante etape ale unei astfel de colaborări sunt :

  • - Înțelegerea cerințelor clienților
  • - Stabilirea detaliilor (tipul de formulare, conținutul de substanță activă, specificațiile fizico chimice, alte cerințe specifice)
  • - Dezvoltarea rețetei de fabricație
  • - Întocmirea pachetului tehnologic conținând: compoziția, procesul tehnologic și modul de lucru detaliat, caracterizarea fizico-chimică completă a prodului (inclusiv testele de depozitare accelerată), documentația tehnică a materiilor prime folosite (fișe tehnice cu date de securitate, alte documente relevante)

De asemenea, în laboratorul fizico-chimic putem asigură inclusiv verificarea unor pachete tehnologice existențe, implicându-ne active în actualizarea și adaptarea acestora la specificul instalațiilor industriale.

Controlul calității

În laboratorul fizico-chimic asigurăm un riguros control al calității, atât pentru procesul de fabricație cât și pentru serviciile de reambalare pe care le oferim partenerilor noștri. În acest fel ne asigurăm întotdeauna că produsele și serviciile oferite respectă standardele de calitate impuse. Laboratorul nostru oferă și în afara acestor colaborări, servicii individuale de control al calității unor produse de protecție a plantelor, la solicitarea producătorilor, distribuitorilor și utilizatorilor.

Utilizăm cookie-uri pentru a asigura buna funcționare a site-ului web și a spori performanțele conținutului acestuia, precum și pentru a analiza traficul și a îmbunătăți experiența de navigare a vizitatorilor, dar și pentru a-i ajuta pe utilizatori să efectueze diverse activități fără a trebui să reintroducă informații atunci când navighează de la o pagină la alta sau când revin pe site mai târziu. Prin alegerea opțiunilor de mai jos, îți exprimi acordul explicit de stocare a cookies pe care le-ai selectat.


Close Accept