SUSPENSII CONCENTRATE

suspensii-concentrate

Informații generale

Tehnologia fabricării suspensiilor concentrate are o aplicativitate extinsă pentru formularea substanțelor active insolubile în apă, fiind preferată celei de fabricare a pulberilor umectabile, în special pentru avantajele pe care acest tip de formulare îl are pentru utilizatorii produselor: lipsa prafului la manipularea acestora și o mai ușoară dozare în timpul tratamentelor.

Pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor pieței, în continuă creștere pentru astfel de produse, am pus în funcțiune 4 instalații de formulare a suspensiilor concentrate, operate de personal calificat, cu respectarea bunelor practici de fabricație.

În acest fel, putem asigura fabricarea produselor din toate categoriile biologice (erbicide, insecticide și fungicide) în condiții de siguranță din punct de vedere al contaminării încrucișate, dar și pentru operatori și mediul înconjurător.

Linii de productie


Echipamente


Utilizăm cookie-uri pentru a asigura buna funcționare a site-ului web și a spori performanțele conținutului acestuia, precum și pentru a analiza traficul și a îmbunătăți experiența de navigare a vizitatorilor, dar și pentru a-i ajuta pe utilizatori să efectueze diverse activități fără a trebui să reintroducă informații atunci când navighează de la o pagină la alta sau când revin pe site mai târziu. Prin alegerea opțiunilor de mai jos, îți exprimi acordul explicit de stocare a cookies pe care le-ai selectat.


Close Accept