GRANULE

granule

Informații generale

Este o tehnologie cu o aplicativitate din ce în ce mai extinsă, derivată din tehnologia fabricării pulberilor umectabile. Granularea exploatează avantajul pulberilor de a permite formularea unor produse cu conținut mare de substanță activă și aduce în plus o serie de beneficii pentru utilizator: lipsa prafului la manipularea acestora și o mai ușoară dozare în timpul tratamentelor.

Am început formularea acestor produse în anul 2010, când am pus în funcțiunea prima fabrică din România, dar și una dintre cele mai moderne din Sud-Estul Europei, pentru erbicide sulfonilureice cu granulare în pat fluidizat.

Linii de productie

Echipamente

Utilizăm cookie-uri pentru a asigura buna funcționare a site-ului web și a spori performanțele conținutului acestuia, precum și pentru a analiza traficul și a îmbunătăți experiența de navigare a vizitatorilor, dar și pentru a-i ajuta pe utilizatori să efectueze diverse activități fără a trebui să reintroducă informații atunci când navighează de la o pagină la alta sau când revin pe site mai târziu. Prin alegerea opțiunilor de mai jos, îți exprimi acordul explicit de stocare a cookies pe care le-ai selectat.


Close Accept