CONCENTRATE EMULSIONABILE

concentrate-emulsionabile

Informații generale

Tehnologiei formulării concentratelor emulsionabile i s-au adus îmbunătățiri considerabile în ultimii ani, având în vedere interesul crescut al utilizatorilor față de formulările lichide în general, acestea prezentând numeroase avantaje la utilizare (dozare ușoară, recuperarea cu ușurință a produsului din ambalajul comercial, lipsă prafului la utilizare).

Alchimex dispune de 10 linii de formulare concentrate emulsionabile și soluții apoase, ceea ce asigură atât o capacitate mare de producție cât și respectarea bunelor practici de fabricație în domeniu, în special a celor cu privire la prevenirea contaminării încrucișate.

Linii de productie

Echipamente

Utilizăm cookie-uri pentru a asigura buna funcționare a site-ului web și a spori performanțele conținutului acestuia, precum și pentru a analiza traficul și a îmbunătăți experiența de navigare a vizitatorilor, dar și pentru a-i ajuta pe utilizatori să efectueze diverse activități fără a trebui să reintroducă informații atunci când navighează de la o pagină la alta sau când revin pe site mai târziu. Prin alegerea opțiunilor de mai jos, îți exprimi acordul explicit de stocare a cookies pe care le-ai selectat.


Close Accept