Evaluări agrochimice

evaluari-agrochimice

Informații generale

Suntem printre puținele companii din domeniu care efectuează pentru fermieri analiza solului și a apei, dispunând de un laborator acreditat, dotat cu echipamente de ultima generație. Scopul principal este acela de a veni în sprijinul acestora cu informații despre fertilitatea solului, calitatea apei folosite pentru irigații și aplicarea tratamentelor fitosanitare, dar și cu recomandări referitoare la posibilitățile de fertilizare și ameliorare.

Laborator agrochimic

Analize sol

Pentru alegerea celor mai potrivite îngrășăminte și utilizarea eficientă a acestora, cunoașterea calității solului reprezintă elementul cheie. Solul este principalul partener al agricultorilor, iar performanța nu poate fi obținută în lipsa informațiilor despre sol. Eficiența economică, pe termen scurt și lung, depinde în mare măsură de fertilitatea solului și de abordarea tehnologică. De aceea fertilizarea culturilor în lipsă informațiilor despre sol aduce dezavantaje că: risipă de resurse financiare și energetice (costuri cu fertilizanți, aplicare, etc) și poluarea solului și a apei freatice. Asigurarea unei nutriții eficiente a solului, începe cu o analiză a acestuia. Serviciile oferite au un grad mare de flexibilitate, pentru a se potrivi tuturor cerințelor.

Analize apă

Cunoașterea calității apei folosite pentru irigarea culturilor și aplicarea tratamentelor fitosanitare vă asigură eficiența acestora și va preveni apariția unor fenomene dăunătoare activității dvs, cum sunt cele de fitotoxicitate. Apa este un alt partener major al agricultorilor, cunoașterea apei crescând eficientă irigațiilor și tratamentelor fitosanitare. O apă nepotrivită poate influența negativ activitatea dvs prin reducerea duratei de viață echipamentelor (mașini, tubulatură, duze de irigare și stropit) și prin apariția unor posibile fenomene de fitotoxicitate sau de poluare a solului.